Boek uw huurauto

 

Wij weten dat dat erg veel autoverhuurbedrijven zijn, maar wij raden u aan te boeken bij  Click to go to rentalcars

Waarom rentalcars.com?

  • Laagste prijsgarantie
  • U krijgt gegarandeerd een auto van toonaangevende leverancier
  • Wijzig of annuleer uw boeking online, snel en gemakkelijk
  • Meer dan 4.7 Miljoen klanten gingen u voor!

Rentalcars.com is een van de grootste online autohuur agentschappen in de wereld , zij verhuren meer dan 2 miljoen auto´s per jaar in meer dan 6.000 locaties wereldwijd . Met klanten in meer dan 180 landen hebben ze een werkelijk wereldwijde gebruikersgroep die ze ondersteunen via een website die beschikbaar is in meer dan 40 talen en meerdere valuta’s . Al hun klanten hebben toegang tot meertalige ondersteuning op het gratis telefoonnummer of e-mail.

Als onderdeel van Priceline.com (Nasdaq:PCLN) behoren zij tot de toonaangevende reis-groep waartoe ook Booking.com (‘s werelds grootste online hotelreserveringen qua overnachtingen), Priceline.com (de grootste reisdienst voor waarde – prijsbewuste reizigers in de VS) , en Agoda.com , (Azië ‘s grootste en snelst groeiende online hotelreserveringsdienst), behoren.

Rentalcars.com werkt met alle grote autoverhuurbedrijven in de hele wereld en controleren welke lokale leverancier de beste prijzen aanbiedt voor de auto die u wilt op de datum waarop u het nodig hebt en tegelijkertijd bieden ze een goede service.

Klik op het logo of hier om uw huurauto te krijgen tegen de beste prijs !